Uudet Gefilus-purutabletit lapsille

Uudet Gefilus + D -purutabletit ovat oikeita voimavalmisteita perheen pienille ja kehittyville leijonille. Ne sisältävät maailman tutkituinta maitohappo­bakteeria sekä vastustuskyvyn normaalia toimintaa edistäviä D- ja C-vitamiinia.

Uudet maut ovat nyt saatavilla apteekeista! Kumpi uutuuksista maistuu teidän perheen vallattomille pikkupennuille paremmin?

2 hyvää makua
− 1 tutkittu teho

Uudet päärynän ja mansikan makuiset Gefilus-purutabletit sisältävät maailman tutkituinta maitohappobakteeria sekä vastustuskyvyn normaalia toimintaa edistäviä D- ja C-vitamiinia.
Suomessa valmistetut tabletit eivät sisällä laktoosia, gluteenia tai maitoproteiinia.

 

Annostus: 1 tabletti päivässä.
Pakkaus: 30 kpl.

Kilpailu on päättynyt.

Kiitos kaikille osallistujille.

Tiesithän tämän!

  • Monipuolinen ja tasapainoinen suolistobakteeristo on tärkeä tekijä lapsen limakalvojen vastustuskyvyn muodostumisessa. Lactobacillus GG tukee suoliston hyödyllisen bakteeriston osuutta ja vähentää haitallisten bakteerien tarttumista ja kasvua.
  • D3-vitamiini on tärkeä lapsen immuunijärjestelmän normaalille toiminnalle.
  • D-vitamiini on välttämätön kalsiumin ja fosfaatin riittävälle imeytymiselle ravinnosta, ja sen kautta luuston normaalille kehitykselle, kasvulle ja ylläpidolle.
  • D-vitamiinivalmistetta suositellaan annettavaksi lapselle heti 2 viikon iästä lähtien. Suositeltu annostus 2-vuotiaaksi asti on 10 µg (400 IU) vuorokaudessa ympäri vuoden ja riippumatta lapsen muusta ruokavaliosta.
  • Yli 2-vuotiaiden lasten D-vitamiininsaantisuositus on 7,5 µg (300 IU) vuorokaudessa ympäri vuoden.

Ostamalla autat − kiitos!

Ostamalla lasten Gefilus-maitohappobakteerivalmisteita autat samalla lastenklinikoiden pieniä potilaita. Kiitos avustasi!

Lue lisää