Suomalaisille tutut Gefilus-maitohappobakteerit nähdään tänä syksynä Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmayhteistyössä MTV3-kanavalla. Hyvinvointia edistävät Gefilus maitohappobakteerit istuvat saumattomasti yhteen ohjelman kanssa, joka kannustaa liikkumisen energiaan ja itsensä haastamiseen positiivisella tavalla.

Hyvinvointi on vahva trendi, jonka merkitys on entisestään korostunut COVID-19-pandemian aiheuttamissa poikkeusolosuhteissa, ja laaja tuotevalikoimamme tukee ihmisiä oman terveyden ja hyvinvoinnin edistämisessä. Yhteistyöllä Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman kanssa haluamme kannustaa ihmisiä ylittämään itsensä ja tuoda positiivista energiaa syksyyn.

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmayhteistyöhön näkyy MTV3-kanavalla 6.9.–29.11.2020 ja ohjelman lisäksi apteekeissa ja päivittäistavarakaupoissa sekä Gefiluksen Facebookissa osoitteessa https://www.facebook.com/gefiluskapselit/

Markkinoija Oriola.