Hae mukaan Gefilus-testiryhmään!

Oletko lähdössä syksyn ja talven aikana lomamatkalle kotimaassa tai kauemmaksi ja haluat ottaa Gefilus-maitohappobakteerit mukaan reissuun? Samalla lupaudut ottamaan valokuvia, joissa Gefilus  seikkailee lomamaisemissa ja lähetät kuvat matkan jälkeen käyttöömme? Jos vastasit kaikkiin kohtiin kyllä, ilmoittaudu mukaan viimeistään 22.10. ! Valitsemme 10 henkilöä mukaan testiryhmään lokakuun viimeisellä viikolla.

1.11.2018:
Gefilus Testiryhmä -kysely herätti paljon kiinnostusta. Kiitos kaikille testiryhmään hakeneille. Testiryhmäläiset on nyt arvottu ja valituille on lähetetty sähköpostiviestiä. Seuraa Gefiluksen Facebookista missä kaikkialla Gefiluskapselit tulevina talvikuukausina seikkailevat – Suomessa ja maailmalla ?☀️ #gefiluskapselit #gefilusmaitohappobakteerit
#vaalisisaistavoimaasi

Testiryhmän säännöt >>