Voiko maitohappo­bakteeri­valmisteita käyttää päivittäin?

Kyllä voi. Perheen pienimmille tarkoitetut Gefilus Tipat + D3 sekä koko perheen Gefilus Plus + D3 -kapselit sisältävät immuunijärjestelmän toimintaa tukevaa D-vitamiinia ja auttavat säännöllisesti käytettynä vahvistamaan vastustuskykyä. Gefilus-maitohappobakteerivalmisteita voi käyttää ympäri vuoden osana terveellistä ja monipuolista ruokavaliota.

Ovatko kaikki maitohappobakteerit vaikutuksiltaan samanlaisia?

Eivät ole. Eri kantoja ei voi vertailla keskenään. Jokaisen maitohappobakteerikannan tai niiden yhdistelmien vaikutukset on tutkittava erikseen.

Voiko antibioottikuurin aikana käyttää Gefilus-tuotteita?

Kyllä voi. Maitohappobakteeri ja antibiootti suositellaan otettavaksi eriaikaisesti, valmisteiden ottamisessa on syytä pitää noin tunnin väli.

Sopivatko Gefilus-ravintolisät myös pienille lapsille?

Kyllä. Erityisesti perheen pienimmille tarkoitetut Gefilus Tipat + D3 sisältävät maitohappobakteerin lisäksi immuunijärjestelmän toimintaa tukevaa D-vitamiinia ja auttavat säännöllisesti käytettynä vahvistamaan vastustuskykyä.

Sisältääkö Gefilus Tipat+D alkoholia?

Gefilus Tipat + D on täysin alkoholiton valmiste. Valmiste on lisäksi maitoproteiiniton eikä sisällä soijan ainesosia.

Missä vaiheessa ennen ulkomaanmatkaa kannattaa aloittaa Gefilus-tuotteiden käyttö?

Gefilus-maitohappobakteerivalmisteiden käyttö kannattaa aloittaa viimeistään pari viikkoa ennen matkaa ja jatkaa käyttöä matkan aikana sekä matkan jälkeen. Kaikki Gefilus-ravintolisät sopivat hyvin matkalle mukaan, sillä ne säilyvät huoneenlämmössä.

Kannattaako Gefilus-kapseleita ja -purutabletteja käyttää raskauden aikana?

Gefilus-maitohappobakteerivalmisteet sopivat raskaana oleville ja imettäville. Tuotteiden sisältämät Lactobacillus GG -maitohappobakteerit ovat terveen ihmisen suolistossa luontaisesti esiintyviä hyödyllisiä bakteereita.

Voiko Gefilus-kapselin avata ja käyttää vain sisällön?

Kyllä voi. Kapselin sisällön voi halutessa sirotella joko nesteeseen tai haaleaan ruokaan.